“Brunoise” — ideālais dārzeņu griezums — ir šefpavāru iecienīta tehnika visā pasaulē. Pielietojot šo tehniku, dārzeņi tiek sagriezti 4 x 4 x 4 mm kubiņos (+/- 1mm). Mēs izlēmām apvienot augstākās kvalitātes dārzeņus ar šo ideālo tehniku un radījām Bonduelle Food Service B’Creative Brunoise produktus.

Virtuvē laiks ir viens no būtiskākajiem gatavošanas elementiem. «Brunoise» dārzeņi sniegs jums vairāk laika improvizācijai, jo tie jau ir nomizoti, nomazgāti un sagriezti ideālas formas gabaliņos. Sagatavoti drīz pēc ievākšanas, šie dārzeņi saglabā lielisku kvalitāti un tiem raksturīgās īpašības: krāsu, tekstūru un garšu.

“BRUNOISE” DĀRZEŅI IR:

  • ērti uzglabājami un lietojami — dārzeņi ir jau nomazgāti, nomizoti un sagriezti ideālas formas gabaliņos;
  • garšīgi un ar tiem raksturīgo tekstūru — dārzeņi nezaudē savu lielisko izskatu dažādos ēdienos;
  • estētiski — tie izdaiļos jebkuru maltīti;
  • ideāli piemēroti kombinēšanai ar tādiem produktiem kā rīsi, pupiņas vai graudaugi;
  • universāli — tie ātri uzņem garšvielu aromātu un lieliski sader ar vairumu ēdienu.

LIETOŠANA
Pareizi sagatavotas sastāvdaļas ir gardas un pievilcīgas maltītes pamats. Lai ideāli sagatavotu sastāvdaļas smalkajos “Brunoise” tehnikas kubiņos, ir nepieciešams daudz laika. Šis Bonduelle izstrādātais produktu klāsts ļauj jums ērti un universāli izmantot iepriekš sagatavotus dārzeņus daudzos ēdienos — sākot ar zupām un risoto un beidzot ar desertiem.

  • Lieliska piedeva salātiem, kūkām, omletēm vai pīrādziņu pildījumam
  • Neaizvietojama zupu, buljonu vai dārzeņu krēmu sastāvdaļa
  • Pamatēdienos — šie dārzeņi ir ideāli piemēroti pievienošanai risoto, kāpostu rullīšu pildīšanai vai vienkārši kā piedeva
  • Brokastīs vai desertos — lieliska piedeva putrām vai kūkām un cepumiem.

PAGATAVOŠANAS IETEIKUMI:

  • Cepiet atlaidinātu produktu (kā ēdiena sastāvdaļu) konvekcijas krāsnī 160 °C temperatūrā 10 minūtes.
  • Cepiet produktu (kā ēdiena sastāvdaļu) konvekcijas krāsnī 160 °C temperatūrā bez iepriekšējas atlaidināšanas.
  • Cepiet produktu tvaika krāsnī 100 °C temperatūrā 6 minūtes bez iepriekšējas atlaidināšanas.
  • Cepiet 500 g produkta mikroviļņu krāsnī pārklātā traukā 7 minūtes bez iepriekšējas atkausēšanas.
  • Gatavojot pannā: cepiet 500 g produkta 6 minūtes bez iepriekšējas atlaidināšanas.