Pat, ja jūsu restorānā tiek pasniegti gaļas ēdieni, ir vērts parūpēties par klientiem, kuri nelieto uzturā gaļu. Un runa nav tikai par papildu ieņēmumiem. Restorāna vadīšana ir viesmīlības māksla, liekot ikvienam apmeklētājam justies īpaši. Tādēļ tikai viena veģetāru salātu izvēles iespēja ēdienkartē ir riskants gājiens. Dārzeņu virtuve ir plašs kulināru eksperimentu lauks, ko piepilda garšas un krāsas. Tātad, ko ieteiksiet saviem viesiem?

Budas bļoda jeb bļoda, kas pildīta ar prieku un pārpilnību

Brokastīm, ātram launagam, sātīgām pusdienām: rūpīgi sagatavota Budas bļoda būs viegli pieejama jebkurā dienas laikā. Kāds ir šī ēdiena noslēpums? Garšu, tekstūru un krāsu dažādība. Ļaujiet vaļu savai iztēlei, sakombinējot savu unikālo bļodu: pākšaugi, apcepts tofu, sauja svaigas rukolas, kaut kas kraukšķīgs, kaut kas krēmīgs.

Sulīgi un gardi burgeri… veģetāri

Jā! Veģetāriešu un vegānu burgeri ir parādījušies pat tradicionālo burgernīcu ēdienkartēs. Un tas viss pateicoties sulīgiem dārzeņiem un radošām piedevām. Ja esat nolēmis pievērsties vegānismam, vienmēr pārliecinieties, ka maize un piedevas ir 100 % vegānas — bez olām, piena un citiem dzīvnieku izcelsmes produktiem. Rūpīga sastāvdaļu izvēle noteikti atmaksāsies visās jomās: klientos, kas vēlēsies pie jums atgriezties un pozitīvās atsauksmēs.

Izsmalcināti augu bāzes deserti

Saldi augi? Tas varētu būt interesanti…! Lai sasniegtu pilnīgas sajūsmas efektu, pārsteidziet savus viesus ar inovatīviem augu valsts produktiem.