Pārtikas drošība
Listerijas, salmonellas, akrilamīds un daudz kas cits: uzziniet, kā uzlabot pārtikas nekaitīgumu ēdināšanas uzņēmumos.
Vairāk
Uzziniet, kā paplašināt savu ēdināšanas uzņēmumu! Pārtikas izmaksu kalkulatori, izmaksu struktūra ēdināšanā, HACCP dokumenti un veidnes, Sanitārā inspekcija, kā arī padomi par cilvēku uzturu: jūs atradīsiet materiālus, kas padarīs uzņēmējdarbību drošu un rentablu.
Listerijas, salmonellas, akrilamīds un daudz kas cits: uzziniet, kā uzlabot pārtikas nekaitīgumu ēdināšanas uzņēmumos.
Vairāk
Telpu atvēršana, aprīkojums un viss, kas jāpatur prātā, vadot ēdināšanas uzņēmumu.
Vairāk
Gatavojot ēst, daudz laika parasti aizņem dārzeņu sagatavošana – mazgāšana, mizošana, sagatavošana un sagriešana. Laiks restorāna virtuvē ir ļoti dārgs, tāpēc, lai taupītu laiku, mēs radījām brunoise dārzeņus. Brunoise – ideāls dārzeņu griezums – tehnika, ko pazīst un lieto pavāri visā pasaulē. Šiem dārzeņiem, kas ir sagatavoti īsi pēc novākšanas, ir augsta kvalitāte, nevainojamas īpašības: krāsa, tekstūra un garša. Viegli pagatavojami un izmantojami daudzos ēdienos.
Lasīt vairāk