Fleksitārietis — kā attaisnot viņa cerības?
Ko vajadzētu zināt šefpavāram, kurš gatavo maltītes fleksitāriešiem?
Vairāk
Ko vajadzētu zināt šefpavāram, kurš gatavo maltītes fleksitāriešiem?
Vairāk
Vai jūsu klienti arvien biežāk pieprasa veģetārus ēdienus? Jums nav jāievieš radikālas pārmaiņas savā virtuvē — vienkārši parūpējieties par dažām vissvarīgākajām lietām.
Vairāk
Jūsu restorānu apmeklē vegāns un jūs nezināt, ko viņam pasniegt? Iepazīstiet vegāno diētu un uzziniet, ka maltītes pagatavošana no 100 %...
Vairāk
Vai sapņojat par to, ka ikviens jūsu restorāna viesis var atrast jūsu ēdienkartē ko sev piemērotu?
Vairāk
Gatavojot ēst, daudz laika parasti aizņem dārzeņu sagatavošana – mazgāšana, mizošana, sagatavošana un sagriešana. Laiks restorāna virtuvē ir ļoti dārgs, tāpēc, lai taupītu laiku, mēs radījām brunoise dārzeņus. Brunoise – ideāls dārzeņu griezums – tehnika, ko pazīst un lieto pavāri visā pasaulē. Šiem dārzeņiem, kas ir sagatavoti īsi pēc novākšanas, ir augsta kvalitāte, nevainojamas īpašības: krāsa, tekstūra un garša. Viegli pagatavojami un izmantojami daudzos ēdienos.
Lasīt vairāk