Veidi, kā pārvaldīt klientu sūdzības restorānā
Sūdzības? Sūdzības? Tās gadās pat vislabākajos restorānos. Vai jūs prātojat, cik efektīvi tās atrisināt jūsu restorānā? Ko darīt, kad sūdzību nosūta Sanitārajai inspekcijai?
Vairāk
Sūdzības? Sūdzības? Tās gadās pat vislabākajos restorānos. Vai jūs prātojat, cik efektīvi tās atrisināt jūsu restorānā? Ko darīt, kad sūdzību nosūta Sanitārajai inspekcijai?
Vairāk
Pārtikas atkritumi ir izplatīta problēma visā pasaulē. Šī problēma arī lielā mērā ietekmē ēdināšanas nozari, un katrs šāds zaudējums uzņēmējam izmaksā dārgi. Mācieties samazināt pārtikas atkritumus, ieviešot atbilstošu atkritumu pārvaldīšanas politiku.
Vairāk
Vēlaties kļūt par restorāna vadītāju? Noskaidrojiet, ko tieši dara sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma vadītājs.
Vairāk
Vai jums nepieciešams iepakojums, kas aizsargās pārtiku piegādes laikā klientam? Vai apsverat domu par polistirola un termiski noslēgtu iepakojumu?
Vairāk
Izmaksas saistībā ar pārpalikumiem un atkritumiem gastronomijā ir problēma, ar kuru saskaras daudzi restorāni. Problēma ir ēdiena gatavošanas procesā radītie atkritumi, bet, jo īpaši, nepārdota pārtika un ēdieni, kam beidzies derīguma termiņš.
Vairāk
Vai jūs vilina eko tendence? Lasiet, ko jūs varat darīt, lai padarītu savu restorānu videi draudzīgu. Uzziniet arī, vai dārgas izmaiņas var palielināt apgrozījumu jūsu iestādē.
Vairāk
Vai jūs pastāvīgi uzlabojat ēdienkarti, sekojot līdzi izmaksām, investējot mārketingā, bet jūsu restorāna rentabilitāte nepaaugstinās? Iespējams, daži no viesiem jūsu ēdienkartē neatrod meklēto! Iekļaujiet ēdienkartē kārdinošus augu izcelsmes ēdienus, uzaiciniet jaunus klientus uz restorānu un vērojiet, kā jūsu rentabilitāte aug katru mēnesi! Uzziniet, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties augu izcelsmes virtuvi un kā to darīt pareizi!
Vairāk
Ievērojiet vispārīgo noteikumu – pagatavotajai pārtikai ir jābūt drošai cilvēka veselībai. Atbildību par tās drošību uzņemas ikviens, kas to ražo vai pārdod. Šo piecu vienkāršo soļu ieviešana ļaus jums izvairīties no situācijām, kas rada apdraudējumu jūsu restorāna viesu veselībai.
Vairāk
Vai jūs izmantojat pārtikas uzglabāšanas konteinerus savā darbā? Jā, protams! Kas jums jāņem vērā, izvēloties konteinerus? Kā pareizi marķēt pārtikas konteinerus? Atrodiet atbildes šeit!
Vairāk
Rūpīga preču uzskaitīšana jums šķiet bezjēdzīga? Ja jūtat, ka restorāna finanses sāk aizplūst, iemācieties kontrolēt savu uzņēmumu. Uzziniet, kā inventarizācija var izglābt jūsu biznesu!
Vairāk
Katra gastronomijas īpašnieka atbildība ir informēt pircējus par visiem alergēniem, kas atrodami ēdienkartes maltītēs. Lasiet, kā izpildīt šo prasību un nodrošināt saviem viesiem 100% drošību!
Vairāk
Gatavojot ēst, daudz laika parasti aizņem dārzeņu sagatavošana – mazgāšana, mizošana, sagatavošana un sagriešana. Laiks restorāna virtuvē ir ļoti dārgs, tāpēc, lai taupītu laiku, mēs radījām brunoise dārzeņus. Brunoise – ideāls dārzeņu griezums – tehnika, ko pazīst un lieto pavāri visā pasaulē. Šiem dārzeņiem, kas ir sagatavoti īsi pēc novākšanas, ir augsta kvalitāte, nevainojamas īpašības: krāsa, tekstūra un garša. Viegli pagatavojami un izmantojami daudzos ēdienos.
Lasīt vairāk