Burkānu burgers

Sastāvdaļu saraksts

Burkāni rīvēti

1 kg

olas

7 gab.

krējuma

0,5 kg k

miltu

0,15 kg

Sāls

pēc garšas

Pipari

pēc garšas

ķiploka daiviņas

3

Pētersīļi

pēc garšas

ingvera

0,01 kg

maltas liellopu gaļas

0,5 kg

Čedera siera

5 gabaliņi

Burgeru mērce

Pasniegšanas vienības

5

Pagatavošanas laiks

30

Sastāvdaļu saraksts

Burkāni rīvēti

1 kg

olas

7 gab.

krējuma

0,5 kg k

miltu

0,15 kg

Sāls

pēc garšas

Pipari

pēc garšas

ķiploka daiviņas

3

Pētersīļi

pēc garšas

ingvera

0,01 kg

maltas liellopu gaļas

0,5 kg

Čedera siera

5 gabaliņi

Burgeru mērce

Pagatavošanas metode:

Sajauc malto liellopu gaļu, 2 olas, smalcinātu ķiploku un pētersīļus, pievieno garšvielas un veido burgerus. Izcep burgerus. Nosusina rīvētos burkānus, sajauc ar ķiploku, ingveru un svaigiem garšaugiem. Sajauc 5 olas, miltus un krējumu. Masu sajauc ar burkāniem. No iegūtās burkānu masas veido plāceņus, kuru diametrs ir 8 cm, apcep pannā nelielā eļļas daudzumā. Pannā tikai apcep, bet pilnībā izcep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā. Veido burgerus. Pievieno Čedera sieru.

Pasniegšanas padomi:

Burgeri pasilda cepeškrāsnī, līdz siers izkūst. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

Produkti šajā receptē: