Kukurūzas kroketes

Sastāvdaļu saraksts

Kukurūza

0,55 kg

Kukurūzas sula

0,15 kg

Piens

0,4 kg

Sviests

0,07 kg

Milti

0,16 kg

Čedara siers, sagriezts mazos kubiņos

0,07 kg

Sāļā sojas mērce

0,1 kg

olas

2 gab.

Rīvmaize

Pasniegšanas vienības

10

Pagatavošanas laiks

35

Sastāvdaļu saraksts

Kukurūza

0,55 kg

Kukurūzas sula

0,15 kg

Piens

0,4 kg

Sviests

0,07 kg

Milti

0,16 kg

Čedara siers, sagriezts mazos kubiņos

0,07 kg

Sāļā sojas mērce

0,1 kg

olas

2 gab.

Rīvmaize

Pagatavošanas metode:

Pagatavo Bešamela mērci, izmantojot norādītās sastāvdaļas. Kad mērce ir atdzisusi, tai pievieno “Bonduelle Food Service” kukurūzu un Čedara sieru. Visu liek traukā un liek ledusskapī uz aptuveni 8 stundām. Auksto masu sagriež vēlamās formas gabaliņos. Gabaliņus apviļā rīvmaizē un vāra eļļā taukvāres katlā.

Pasniegšanas padomi:

Pasniedz ar sojas mērci.

Produkti šajā receptē:

Kukurūza