Sautējums Āzijas gaumē
Pasniegšanas vienības
100
Pagatavošanas laiks
45
Sastāvdaļu saraksts
Pastinaki, zaļās pupiņas un burkāni
10 kg
Cukurzirņi
2 kg
Sīpoli
1 kg
Pīles stilbiņi
100 gab.
Sāļā sojas mērce
0,4 kg
Saldā sojas mērce
0,8 kg
Medus
0,2 kg
Garšvielas pēc izvēles
0,1 kg
Smalcināts ķiploks
1 galviņa
Pagatavošanas metode:
Sīpolus sagriež gabaliņos un apcep. Pannā liek pīles stilbiņus un nedaudz apcep. Pievieno pastinakus un burkānus, apcep. Pievieno sojas mērci, medu un garšvielas. Uzliek vāku un sautē aptuveni 50 minūtes. Kad atlikušas pēdējās 10 minūtes, pievieno cukurzirņus. Ja redzat, ka trūkst, varat pievienot ūdeni.
Pasniegšanas padomi:
Pasniedzot dekorē ar svaigiem garšaugiem.