Sautējums Āzijas gaumē

Sastāvdaļu saraksts

Pastinaki, zaļās pupiņas un burkāni

10 kg

Cukurzirņi

2 kg

Sīpoli

1 kg

Pīles stilbiņi

100 gab.

Sāļā sojas mērce

0,4 kg

Saldā sojas mērce

0,8 kg

Medus

0,2 kg

Garšvielas pēc izvēles

0,1 kg

Smalcināts ķiploks

1 galviņa

Pasniegšanas vienības

100

Pagatavošanas laiks

45

Sastāvdaļu saraksts

Pastinaki, zaļās pupiņas un burkāni

10 kg

Cukurzirņi

2 kg

Sīpoli

1 kg

Pīles stilbiņi

100 gab.

Sāļā sojas mērce

0,4 kg

Saldā sojas mērce

0,8 kg

Medus

0,2 kg

Garšvielas pēc izvēles

0,1 kg

Smalcināts ķiploks

1 galviņa

Pagatavošanas metode:

Sīpolus sagriež gabaliņos un apcep. Pannā liek pīles stilbiņus un nedaudz apcep. Pievieno pastinakus un burkānus, apcep. Pievieno sojas mērci, medu un garšvielas. Uzliek vāku un sautē aptuveni 50 minūtes. Kad atlikušas pēdējās 10 minūtes, pievieno cukurzirņus. Ja redzat, ka trūkst, varat pievienot ūdeni.

Pasniegšanas padomi:

Pasniedzot dekorē ar svaigiem garšaugiem.

Produkti šajā receptē:

Pastinaki, zaļās pupiņas un burkāni

Cukurzirņi