Argentīnas cepetis

Sastāvdaļu saraksts

Grilētu dārzeņu maisījums

2 kg

Picanha

1,5 kg

Smalcināts sīpols

0,1 kg

ķiploks

2 gab.

Raudene

0,03 kg

Pētersīļi

0,1 kg

Eļļa

0,18 kg

Smaržīgie pipari

0,005 kg

Citronu sula

0,05 kg

Malabaras pipari

0,02 kg

Sāls

Pasniegšanas vienības

10

Pagatavošanas laiks

35

Sastāvdaļu saraksts

Grilētu dārzeņu maisījums

2 kg

Picanha

1,5 kg

Smalcināts sīpols

0,1 kg

ķiploks

2 gab.

Raudene

0,03 kg

Pētersīļi

0,1 kg

Eļļa

0,18 kg

Smaržīgie pipari

0,005 kg

Citronu sula

0,05 kg

Malabaras pipari

0,02 kg

Sāls

Pagatavošanas metode:

Picanha izcep saskaņā ar vēlmēm. Sagriež strēmelēs. “Bonduelle Food Service” grilētos dārzeņus apcep pannā. Pagatavo mērci, izmantojot norādītās sastāvdaļas.

Pasniegšanas padomi:

Šķīvī liek cepto gaļu, pievieno pagatavoto mērci un grilētos dārzeņus. Pasniedz kopā ar papildu mērces bļodiņu.