Argentīnas cepetis
Pasniegšanas vienības
10
Pagatavošanas laiks
35
Sastāvdaļu saraksts
Grilētu dārzeņu maisījums
2 kg
Picanha
1,5 kg
Smalcināts sīpols
0,1 kg
ķiploks
2 gab.
Raudene
0,03 kg
Pētersīļi
0,1 kg
Eļļa
0,18 kg
Smaržīgie pipari
0,005 kg
Citronu sula
0,05 kg
Malabaras pipari
0,02 kg
Sāls
Pagatavošanas metode:
Picanha izcep saskaņā ar vēlmēm. Sagriež strēmelēs. “Bonduelle Food Service” grilētos dārzeņus apcep pannā. Pagatavo mērci, izmantojot norādītās sastāvdaļas.
Pasniegšanas padomi:
Šķīvī liek cepto gaļu, pievieno pagatavoto mērci un grilētos dārzeņus. Pasniedz kopā ar papildu mērces bļodiņu.