Ja vēlaties, lai jūsu pagatavotie ēdieni neatpaliktu no aktuālajām tendencēm, uzticieties graudaugiem! Jauns graudaugu un dārzeņu maisījumu klāsts palīdzēs jums atstāt iespaidu uz viesiem, piedāvājot tiem neparastas un veselīgas maltītes.

Saskaņā ar jaunāko uztura piramīdu, graudaugi un dārzeņi ir sabalansēta un veselīga uztura pamats. Graudaugu produkti ir garšīgi un satur lielu daudzumu olbaltumvielu, šķiedrvielu, antioksidantu, kā arī mikro un makro elementu. Restorānu apmeklētāji arvien vairāk ir ieinteresēti gardās un sabalansētās maltītēs — īpaši ikdienas pusdienu piedāvājumos. Tādēļ mēs izstrādājām jaunu produktu klāstu, pateicoties kuram restorānu pavāri un šefpavāri varēs viegli radīt interesantus ēdienus, papildinot ēdienkarti ar graudaugiem un dārzeņiem, lai pārsteigtu savus viesus.

Konvekcijas krāsnī: 160 °C temperatūrā 15 minūtes gatavo 2,5 kg saldēta produkta pilnā gastronorm traukā.
Konvekcijas krāsnī: 160 °C temperatūrā desmit minūtes gatavo 2,5 kg atkausēta produkta pilnā gastronorm traukā.
Mikroviļņu krāsnī: septiņas minūtes gatavo 500 g saldēta produkta pārklātā šķīvī.
Stir fry pannā: cep sešas minūtes 500 g saldēta produkta.

Bonduelle Food Service klāstā ir iekļauti 2 ideāli sastādīti graudaugu un dārzeņu maisījumi:

Speltas un dārzeņu maisījums

  • Ideāla miežu un kviešu kombinācija ar zaļajām pupiņām, tomātiem, sarkano papriku, kukurūzu un sīpoliem
  • Tikai dažas minūtes cepot šo maisījumu cepeškrāsnī vai pannā, jūs iegūsiet gardu pamatēdienu vai neparastu piedevu

Griķu un dārzeņu maisījums

  • Grauzdētu un vārītu griķu kombinācija ar ķirbi, sparģeļpupiņām, tomātiem, sīpoliem un lēcām
  • Tikai 15 minūtes cepeškrāsnī vai pannā, nedaudz garšvielu un gards pamatēdiens vai piedeva maltītei ir gatava

Bonduelle Food Service graudaugu un dārzeņu maisījumi ir mūsu atbilde uz restorānu apmeklētāju pieaugošo pieprasījumu pēc veselīgiem ēdieniem — izmantojiet mūsu receptes, atklājiet jaunas garšas un radiet gardas maltītes.