Vairāk nekā 40 % aptaujāto ierobežo vai pilnībā izslēdz no uztura dzīvnieku izcelsmes produktus. Vai vēlaties vadīt ienesīgu ēdināšanas uzņēmumu? Pateicoties Greenology, jūs varēsiet labāk iepazīt savus klientus un pielāgot savu piedāvājumu viņu vajadzībām!

Kas ir Greenology?

Šeit, Bonduelle Food Service, mēs sniedzam atbalstu HoReCa tirgus speciālistiem viņu biznesa attīstībā un ambiciozo mērķu sasniegšanā. Greenology ir koncepcija, kas palīdz izstrādāt gastronomiju, kuras pamatā ir augu valsts virtuve. Augu pasaule ir pilna maģisku krāsu, struktūru un garšu — viss sākas tieši ar to. Augu valsts produkti ne tikai lieliski garšo, bet arī sniedz sāta sajūtu — tie ir teju ikvienas diētas pamats.

Atklājiet rīkus, ko jūsu uzņēmējdarbības vajadzībām radījuši Bonduelle Food Service profesionāļi: uztura speciālisti, šefpavāri, HACCP speciālisti un gastronomijas vadības speciālisti! Esiet atvērti jauniem produktiem un palieliniet peļņu, pateicoties dārzeņu virtuvei.

Iepazīstiet savus klientus

Šobrīd fleksitārieši, veģetārieši un vegāni ir trīs visātrāk augošās restorānu apmeklētāju grupas:

  • Vai jūs spējat reaģēt uz klientu mainīgajām vajadzībām?
  • Vai jūsu ēdienkartē ir iekļauti katrai no šīm grupām piemēroti piedāvājumi?
  • Vai jūs zināt, kā un ar ko aizvietot gaļu un dzīvnieku izcelsmes produktus pieprasītākajos ēdienos?
  • Vai vēlaties noskaidrot, kādos dārzeņu produktos sastopams umami?

Ieskatieties Greenology pasaulē un kļūstiet par dārzeņu ēdienu ekspertu. Tas ir vienkāršāk nekā jūs domājat!