Romiešu ziedkāposts

Kategorija

tīrsvars

2517 g

Pasniegšanas vienības

17

sausais tīrsvars

2500 g

Derīguma termiņš

24 mēneši

Kolektīvais iepakojums

4

Produkta apraksts

Romiešu ziedkāposti nāk tieši no Portugāles laukiem, kur saule ir ideāli piemērota, lai audzētu šo dārzeni. Viegli, gardi un jauka forma. Šie dārzeņi izgreznos šķīvi un piešķirs patīkamu garšu maltītei.

Sastāvdaļas

Romiešu ziedkāposti

Alergēni

Var saturēt selerijas.

Pagatavošana

Kombinētā cepeškrāsns: gastronorm traukā bez vāka + mērce pēc jūsu izvēles. No -18 °C: 15 min. 150 °C.
Vārošs ūdens: no -18 °C: 12 min. vārošā sālsūdenī.
Tvaika krāsns: perforētā gastronorm traukā bez vāka: no -18 °C: 12 min.

Vidējās uzturvērtības 100 g

Enerģētiskā vērtība

31 kcal / 131 kj

Tauki

0,3 g

Tostarp piesātinātās taukskābes

0,1 g

Ogļhidrāti

3,4 g

Tostarp cukuri

1,7 g

Šķiedrvielas

2,4 g

Olbaltumvielas

2,5 g

Sāls

0,03 g

Izcelsmes valsts

Spānija

Uzglabāšanas stāvoklis

Negatīvā aukstuma kamerā vai dziļajā saldētavā (-18 °C): vairāki mēneši saskaņā ar BB datumu uz iepakojuma. Pozitīvā aukstuma kamerā vai ledusskapī (0 līdz +3 °C) : 24 h.

Brīdinājuma teksts

Pēc atlaidināšanas atkārtoti nesasaldēt.

GTVN VIENĪBA

GTVN IEPAKOJUMS/KARTONA KĀRBAS

3083680077934

3083680718103

Vai vēlaties pasūtīt Bonduelle produktus? BONDUELLE?

Sazinieties ar mums

Receptes ar šo produktu:

Kāposti Romanesco ar zivi

Līdzīgi produkti:

Ziedkāposti

Brunoise ziedkāposti

Ziedkāpostu uzkoda

Sarkanie kāposti ar āboliem

Brunoise – inovatīvs dārzeņu stils

Gatavojot ēst, daudz laika parasti aizņem dārzeņu sagatavošana – mazgāšana, mizošana, sagatavošana un sagriešana. Laiks restorāna virtuvē ir ļoti dārgs, tāpēc, lai taupītu laiku, mēs radījām brunoise dārzeņus. Brunoise – ideāls dārzeņu griezums – tehnika, ko pazīst un lieto pavāri visā pasaulē.  Šiem dārzeņiem, kas ir sagatavoti īsi pēc novākšanas, ir augsta kvalitāte, nevainojamas īpašības: krāsa, tekstūra un garša. Viegli pagatavojami un izmantojami daudzos ēdienos.

 

Lasīt vairāk

Service by Bonduelle

Saskaņā ar HACCP vadlīnijām pareiza svaigo izejvielu apstrāde ir viens no galvenajiem drošas virtuves pamatelementiem. Visa pamatā ir pareizi apmācīta komanda, taču talkā var nākt arī tādu produktu izvēle, kas samazina tehnoloģiskā procesa noviržu rašanos. Pateicoties progresīvajai dziļās sasaldēšanas tehnoloģijai, Service by Bonduelle produkti ir droši izmantojami pat bez papildu apstrādes nepieciešamības. Tādējādi tie ir izmantojami gan karstu, gan aukstu ēdienu pagatavošanai. Tas ir ļoti nozīmīgs faktors, kas palīdz samazināt nepareizi veikta tehnoloģiskā procesa radītos riskus.

Atklājiet Service by Bonduelle